Och så var påsken över

Jaha, och där var även påsken över. Tiden går ju så himla fort att jag inte hinner med något alls. Och speciellt inte när vi har haft barn som inte mått helt 100 under påskhelgen heller. William var tvungen att ta en liten paus ifrån potträningen eftersom han inge mådde helt bra men nu är det på det igen som gäller och det går fortfarande bra. Lite svårt med nr 2 men det får ta den tid det tar helt enkelt. 

I onsdags var vi iväg till öronmottagningen med Léone för att kolla hennes hörsel och som det ser ut nu kommer hon få en nu tid om 6 månader för att se om det blir samma resultat igen på undersökningen men hon har svårt att höra dom höga och låga tonerna på det ena örat. Men mellanläget var perfekt och eftersom det var så fanns det inget som påverkar hennes tal vilket vi märkt för hon är duktig på det 😃

Och idag var vi iväg till Gävle för att handla den första delen till barnens lektorn så imorgon ska vi gräva ur där det ska stå så det går att fylla på med sand sen. Ska försöka komma ihåg att knäppa kort allt eftersom. Men nu har vi som sagt material till ett lektorn men det ska bli två så det kommer köpas med senare i månaden. Men två rutschkanor har vi fixat och sen har vi 15 klätterstenarna med som ska bli till två olika väggar. Känner att vi lägger allt krut på den här lekställningen men det är värt det känner jag. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling