Välkommen årets kortaste månad

Hej vänner
Ja, tänk att vi redan gått in i februari. Vi har redan hunnit med en månad under 2015 vilket känns så konstigt. 

Här hemma är det som vanligt full fart. I torsdags var det en tur till Uppsala som stod på schemat då det var dags att besiktiga bilen igen. Sen blev det lite matshopping och sökande efter lite nya kläder till tjejerna. Dom växer så himla mycket just nu att det är dags att uppdatera deras garderober. Tyvärr blev det inget större köp så där gick vi bet.

I fredags var vi iväg och fikade på det lokala second handen. Och på kvällen var det lite fredagsmys ihop med barnen framför fångarna på fortet. Det är en av dom få gångerna våra barn får vara uppe längre än till 20. Men dom älskar verkligen dom dagarna när det blir mys i soffan vilket känns så härligt.

Igår kom fick vi besök av familjen Berg/Johansson vilket var himla härligt. Barnen leker så himla fint och dom är så himla härliga. Alla gick ut och byggde en enorm snögubbe förutom lilla jag som tog tag och städade upp lite i köket då vi hade ätit lunch så det behövdes när man är 9 st som äter samtidigt. 
På kvällen blev det mera intag av mat och sedan lite mys i soffan till gladiatorerna ihop med våra besökare. Så jäkla mysigt och även då blev det en sen kväll. Men vad gör det när man har det så härligt? Men ikväll är det tillbaka till tidiga kvällar för barnen till nästa helg då allt börjar om igen.

Har ni haft en härlig helg?

Kommentarer
Postat av: Madeleines.se - Fotoglad Mamma

Haha så sant! Och jag är väldigt spänd på att höra hur det kommer att låta när madame här är 6 hon också ^^

2015-02-02 @ 19:54:39
URL: http://madeleines.se
Postat av: linah

åh vilken söt header du har!

Svar: Tack 😃
Liselotte

2015-02-18 @ 17:24:44
URL: http://nouw.com/linahs

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling