Byta till miljömärkta rengöringsprodukter

Hej.
Under dom här senaste månaderna har jag börjat byta ut mer och mer av våra rengöringsprodukter för huset till miljömärkta. Jag själv rengör toaletten här nere minst 2-3 gånger i veckan för att det ska vara rent och  fräscht då det är den som används mest och då jag vill att det ska gå lite fortare så har jag kört med rengöringsservetter. 

Jag köpte förut dom ifrån Lidl men sen såg jag att Grumme hade kommit ut med liknande till både kök och bad så jag köpte dessa och dom är superbra. Dom är även komposterbara vilket verkligen är ett plus. Sen har dom samma serie som sprayer där även försterputs finns och det är den bästa jag har använt på länge. Deras sprayer blir mer som ett skum när det kommer ut och det gillar jag verkligen.

Så nu är det inte mycket kvar av rengöringsprodukter jag använder som inte är Grumme längre. Toalettrengöringen jag gillar bäst har klorin i sig. Visst kanske det inte är jättebra men jag tycker själv att det känns renast och med tre barn känner jag att det behövs. Speciellt i dessa tider. 

Köpte även Grummes tvättmedel här om degen man har inte hunnit använde det än, är der någon som använder det och har tankar om det eller andra miljömärkta rengöringsprodukter?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling